kpd otai2 dan sifu2 rempit malaya tlg beri cadangan yg t'baek dan btol2...10q

View previous topic View next topic Go down

kpd otai2 dan sifu2 rempit malaya tlg beri cadangan yg t'baek dan btol2...10q

Post by Gana on Tue Dec 21, 2010 12:38 am

Idea kepada sifu2 bijak pandai bikin motor ex5 dream saya ada pertanyaan dan saya bermasalah dgn motor ex5 saya.
boleh x siapa2 menolong saya dengan cara yang lebih baik.

Pertanyaan : Motor ex5 standard gaban dah 2tahun, saya dah swap karburator kriss ori airbox xbuka filter xkeluar,sport rim racing boy 5btg,CDI brand focus racing,sprocket 14-33, clutch plate 125z apido spring pakai standard punya, tu aje tapi motor saya full thottle 110km saja... Tapi saya nak pikap dan top, saya kadang jln jauh pergi : nilai,ipoh,seremban,penang,kedah.. motor saya xblh pi.. boleh x pakar2 dalam bidang ni nak sedap lagi... saya tanya dgn foreman dia orang cakap pakai lah racing cam, racing blok.. klu saya pakai camtu saya takut jln jauh enjin boleh barai atau jem.. blh tahan x klu bikin camtu.. yang saya nak info betul2 cantik.. saya mewakili kepada semua peminat dan riders utk menanya soalan dan masalah sebegni.. saya berasal dari klang,selangor.. email gana_321@rocketmail.com /0166470407 GANA... saya nak bikin motor saya kepada betul2 pakar dan saya nak jaga enjin saya dlm keadaan baik. Saya amat berharap Team Remp-it Malaya EX5 specialist akan tolong saya. ini thread ex5 kan klu salah tlg bg saya url atau tlg saya forward msg saya.. 10q

Gana
Lesen L
Lesen L

Posts : 2
Join date : 21/12/2010

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum